دروس ارائه شده - دانشکده علوم ورزشی
گروه آموزشی مدیریت و رفتار حرکتی
دروس ارائه شده
دروس ارائه شده مربوط به کل دانشکده میباشد.
جهت مشاهده دروس مربوط به گروه آموزشی، فیلتر مناسب را انتخاب نمایید.
فهرست دروس ارائه شده
مجموع نتایج: 43
دانشکدهها:
نیمسال:
مقطع:
تاریخ بهروزرسانی: 1403/3/19
| نام درس | استاد | دانشکده/پژوهشکده | واحد | زمان ارائه درس | نوع | مقطع | نیمسال |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| طرح آزمایشات در صنایع غذایی | سیدسعید موسوی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| طرح آزمایشات در صنایع غذایی | سیدسعید موسوی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| عملیات کارگاهی | امید ایمان طلب | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| میکروبیولوژی صنعتی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| میکروبیولوژی صنعتی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| میکروبیولوژی عمومی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| میکروبیولوژی عمومی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| میکروبیولوژی عمومی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| میکروبیولوژی صنعتی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هفته هاي فرد سه شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| اقتصاد و مدیریت صنعتی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| تکنولوژی پس از برداشت | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| فناوری های نوین در یسته بندی مواد غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| عملیات واحد پیشرفته | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی | امیر دارائی گرمه خانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| تکنولوژی غلات | امیر دارائی گرمه خانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| تکنولوژی غلات | امیر دارائی گرمه خانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| تکنولوژی غلات | امیر دارائی گرمه خانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| کنسرو سازی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| تغذیه | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي زوج دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
| شیمی مواد غذایی 2 | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |