پیام رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی به مناسبت حضور دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

با گرامی داشت تقارن دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی با ورود دانشجویان رشته های علوم انسانی ورزش و علوم زیستی ورزش، همراه با همکاران محترم دانشکده مقدم شما عزیزان را به سنگر علم و عمل در حوزه ورزش و تربیت بدنی گرامی می داریم.

با توکل به خدا، تلاش خویش و همراهی خانواده، اکنون شما وارد مرحله جدیدی شده اید که چشم انداز نوینی پیش روی شما گشوده خواهد شد تا بتوان با دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاق پهلوانی در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه و ورزش کشور گام برداشت. موفقیت و سعادت همگان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر مهرداد عنبریان