سعید نوروزی مربی تیم ملی بوکس شد

بوکسور نامدار همدانی، مربی تیم ملی بزرگسالان ایران در بازی‌های آسیایی 2018 شد.

قهرمان طلایی چندین دوره بوکس کشور، قهرمان چندین دوره رقابت‌های بین‌المللی دهه فجر، قهرمان پیکارهای بین‌المللی جام یکصدمین سال تولد امام خمینی (ره)، قهرمانی جام بین‌المللی تمدن 2 هزار ساله تاجیکستان، قهرمانی رقابت‌های بین‌المللی جام احمد کومرت ترکیه، نایب قهرمانی بین جام استقلال کشور تاجیکستان، قهرمان جام بین‌المللی انور چودری باکو جمهوری آذربایجان و  عنوان فنی‌ترین بوکسور و کاپ‌ تکنیک در این رقابت‌ها از افتخارات سعید نوروزی مربی همدانی است.

سعید نوروزی پیشتر مربی تیم ملی نوجوانان کشور بود و عملکرد درخشان وی در همراهی با تیم‌‌های بوکس استان همدان در دو سال اخیر و سوابق ارزنده او باعث شد تا در ترکیب کادر فنی تیم ملی اعزامی به بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا قرار گیرد.

گفتنی است که آقای سعید نوروزی از کارکنان با اخلاق دانشکده علوم ورزشی می باشند.

انتخاب آقای سعید نوروزی از کارکنان با اخلاق دانشکده علوم ورزشی را به عنوان مربیگری تیم ملی بزگسالان بوکس جمهوری اسلامی ایران  جهت مسابقات المپیک آسیایی جاکارتای اندونزی را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک گفته و موفقیت پایدار در تمام شؤون زندگی برای ایشان از خداوند متعال خواستاریم.