اطلاعیه شماره (1) آزمون دکتری 95

اطلاعیه شماره (1) دانشکده علوم ورزشی در خصوص برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه علمی داوطلبان آزمون رشته های فیزیولوژی و بیومکانیک ورزشی 95

اطلاعیه شماره (1)  دانشکده علوم ورزشی در خصوص برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه علمی داوطلبان آزمون رشته های فیزیولوژی و بیومکانیک ورزشی 95:

- زمان شروع آزمون کتبی رشته های فیزیولوژی و بیومکانیک ورزشی ساعت 8:30 مورخ 95/02/28 می باشد.

تذکر: داوطلبان لازم است ساعت 8:00 صبح در محل آزمون حضور داشته باشند .

- زمان محاصبه علمی رشته های فیزیولوژی و بیومکانیک ورزشی بعدازظهر روز سه شنبه 95/02/28 از ساعت 14:30 و روز چهارشنبه 95/02/29 از ساعت 9 صبح خواهد بود.

- محل آزمون کتبی و مصاحبه علمی، دانشکده علوم ورزشی واقع در دانشگاه بوعلی سینا، طبقه سوم دانشکده علوم انسانی می باشد.

تذکر:

1) داوطلبان گرامی از آوردن تلفن همراه در تمامی جلسات آزمون خودداری فرمائید.

2) لطفا تمامی مدارک خود را در Clear Book قرار داده و بعد از اتمام آزمون کتبی تحویل مسئول پذیرش دهید .

3) علاوه بر کارت ورود به جلسه کارت شناسایی عکسدار معتبر به هنگام حضور در جلسه امتحان همراه داشته باشید. در غیر اینصورت از ورود به جلسه خودداری خواهد شد.