از دانشجویان برتر آموزشی و ورزشی در مراسم هفته تربیت بدنی تجلیل شد

مراسم گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش همراه با تجلیل از دانشجویان برتر آموزشی و ورزشی در زورخانه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، عصر روز دوشنبه 1396/08/01 با حضور آقایان حجت الاسلام والمسلمین عباسی مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر محمدی فر معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی، دکتر افخمی عقداء معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر عروتی موفق معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر علی عربی رئیس دفتر ریاست دانشگاه، دکتر یلفانی رئیس دانشکده علوم ورزشی، اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ورزشی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، مراسم گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش در زورخانه پوریای ولی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.

در این مراسم دکتر یعقوب محمدی فر معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی دانشگاه، گفت: دانشگاه بوعلی سینا در بین دانشگاه های کشور از لحاظ علمی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی در جایگاه خوبی قرار دارد، که این روند رو به رشد همچنان در حال ارتقاء است و امید آن می رود که شاهد حضور پررنگ تر این دانشگاه در همه عرصه های ملی و بین المللی باشیم. وی افزود: نتیجه زحمات اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، رتبه های برتر دانشگاه در زمینه های مختلف است، که مایه افتخار و بالندگی است. دکتر محمدی فر ضمن تشکر از ریاست دانشکده علوم ورزشی به خاطر برگزاری این مراسم، اظهار کرد: ورزش زورخانه ای ریشه بیش از 3 هزار ساله در فرهنگ کهن ایران زمین دارد و سراپای آن مملو از ذکر خدا و اهل بیت پیامبر صلوات الله علیهم است.

حجت الاسلام والمسلمین عباسی مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی سینا نیز در این مراسم با اشاره به احادیث نبوی جایگاه علم، دانش و یادگیری را از رفیع ترین مقام های دنیوی و اخروی دانسته و افزود: بشر باید با تکیه بر اخلاق و سیره اهل بیت علیهم السلام، همیشه به دنبال تحصیل علم و دانش و خردورزی باشد.

در ادامه این مراسم از دانشجویان برتر آموزشی دانشکده علوم ورزشی در مقاطع مختلف تحصیلی و دانشجویانی که عضو تیم های ملی دختران و پسران هستند با اهداء لوح سپاس تقدیر شد و هم چنین رتبه های ورزشی در ورزش پهلوانی و زورخانه ای نیز به ورزشکاران زورخانه پوریای ولی دانشگاه بوعلی سینا جهت ارتقاء ورزشی این ورزشکاران اعطا گردید.

در پایان نیز به 10 نفر از شرکت کنندگان در مراسم به قید قرعه جوایزی اهدا شد.